Coen van der Wals

  • Krav Maga instructeur
  • Kickboks instructeur
  • Trojan workout instructeur + Trojan Youth instructeur
  • Sociaal werker / psychiatrisch verpleegkundige

Mijn naam is Coen van der Wals, 34 jaar.

Al jong ben ik in aanraking gekomen met vechtsport en zelfverdediging. Toen ik 5 was ben ik begonnen met Judo, 3 jaar later kwam hier Jiu Jitsu bij. Op mijn 12e startte ik met Kyokushin Karate, wat ik hierna tot mijn 18e heb beoefend. Na een uitstap naar een andere contactsport (rugby) ben ik op mijn 22e begonnen met BJJ en MMA. Alhoewel ik dit erg leuk vond, miste ik de praktische toepasbaarheid in zelfverdedigingssituaties.

Zo kwam ik uit bij Krav Maga. Vanaf het moment dat ik hiermee startte vielen alle eerder geleerde technieken en disciplines op zijn plek. Omdat Krav Maga bestaat uit technieken die “geleend” zijn van verschillende martial arts, en vervolgens praktisch toepasbaar zijn gemaakt onder stress, voelt het voor mij effectief en realistisch. De mindset die hierbij ook goed getraind wordt (nooit opgeven!) en de time-line die in andere disciplines vaak onderbelicht blijft maken het voor mij de ultieme vorm van zelfverdediging.

Naast mijn interesses op het gebied van zelfverdediging ben ik ook altijd actief geweest binnen andere sporten. Hier is een passie uit ontstaan voor fitness en mentale gezondheid. Vooral functional fitness (fitness gericht op het verbeteren van je functionele gezondheid, waar je in het dagelijks leven wat aan hebt) is in mijn ogen belangrijk voor iedereen! Om deze boodschap goed uit te kunnen dragen heb ik de opleiding tot Fitness trainer (FitVak), Trojan Workout instructeur en Troyan Youth instructeur gevolgd. Aangezien ik hierin nooit uitgeleerd ben volg ik op dit moment een opleiding tot functional fitness trainer, en zal ik in de toekomst ongetwijfeld meer cursussen gaan volgen om jullie zo optimaal te kunnen trainen!

Op maandag verzorg ik de Trojan workout training (19:00) en de Krav Maga training (19:30) op onze locatie in Zutphen

No results

We're sorry, but your query did not match

Can't find what you need? Take a moment and do a search below or start from our homepage.

Available Appointments on 18 juni 2024

  07:00 – 07:301 space available
  07:30 – 08:001 space available
  08:00 – 08:301 space available
  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available