Extreme Fight Combat

XFC is een ideale work-out om je hele lichaam te trainen! Met de XFC lessen gebruik je alle energiesystemen van je lichaam, je bevorderd je algemene duurconditie en je vergroot je vermogen tot explosieve kortstondige inspanningen. Bij Protect & Defend geeft Xander Hendriksen trainingen op onze locatie in Zutphen.

 

Alles mag wat nodig is om weg te komen en jezelf in veiligheid te brengen. Dit omdat aanvallers in de praktijk bijna altijd sterker zijn dan hun slachtoffer(s), waardoor het sowieso geen eerlijk gevecht is. Daarom mag je jouw aanvaller ook op een oneerlijke manier aanpakken, bijvoorbeeld door hen een schop in hun kruis te geven.

XFC is geen gevechtssport want daarbij heb je telkens te maken met maar één tegenstander in dezelfde situatie. De kunst bij XFC is de afstand tot je tegenstander verkleinen door letterlijk contact te maken en vanuit die positie jezelf te verdedigen of de situatie onder controle te krijgen.

XFC is eenvoudig te leren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, ongeacht lengte of gewicht. (Echt waar!). Iedereen heeft immers dezelfde natuurlijke reactie. Met slechts een kleine aanpassing heb je de basistechnieken van XFC al onder de knie. Dit zul je tijdens de training ook meteen merken.

Wij garanderen je dat je binnen een week de eerste technieken hebt opgepikt.

De onderstaande XFC lessen bieden wij aan:

Extreme Fight Combat beginners

 

Extreme Fight Combat gevorderden

 

 

Available Appointments on 22 april 2024

  12:40 – 13:101 space available
  13:10 – 13:401 space available
  13:40 – 14:101 space available
  14:10 – 14:401 space available
  14:40 – 15:101 space available
  15:10 – 15:401 space available
  15:40 – 16:101 space available