Management, administratie & financiën.

Ik ben Jana van der Zeeuw-Ferwerda, 29 jaar en partner in crime van Jason. Binnen het team ben ik een spil in het web, een soort kameleon. Waar ik mij voornamelijk mee bezig hou als manager is het besturen van de bedrijfsprocessen. Ik kijk wanneer er wat moet gebeuren en wat wij daarvoor nodig hebben. Daarnaast neem ik de administratieve taken op mij, beantwoord ik mails (backoffice) en zorg ik dat de financiën op orde zijn. Ook ben ik soms aanwezig bij de lessen in Zutphen voor mentale ondersteuning voor leden die dit fijn vinden en een veilig gevoel geeft en ben ik de vertrouwenspersoon binnen Protect & Defend.

De eerste opleiding die ik genoten heb is onderwijsassistent en daarna heb ik sociaal pedagogisch hulpverlening gestudeerd in Amsterdam. Ik heb een minor praktische filosofie gevolgd en een cursus mindfulness aan de universiteit van Leiden. Na deze opleidingen heb ik nog een aromatherapieopleiding en een coachopleiding gevolgd en in de toekomst zal ik mij dan ook gaan inzetten voor de mentale weerbaarheid bij Protect & Defend. Mijn specialisaties zijn autisme, hoogsensitiviteit, mindfulness, structureren en plannen. Ook hoop ik na mijn zwangerschap de Rots & Water training te kunnen volgen zodat ik Rots & Water kan gaan geven aan de jeugd in Zutphen.
Ik heb jarenlang voor de klas gestaan binnen het (speciaal) onderwijs en toen wij met Protect & Defend startten heb ik mijn in het begin ingezet voor wat losse taken hier en daar. Echter, gezien Jason naast Protect & Defend nog twee banen heeft, heb ik een groot deel van Jason zijn taken sinds juli 2020 overgenomen en ben ik gestopt in het onderwijs.

Samen met Jason heb ik een dochtertje: June. We genieten enorm van het ondernemerschap èn het ouderschap. Verder vind ik het leuk om te dansen, te lezen, te zingen en om bezig te zijn in en met ons huis.

Als vertrouwenspersoon van Protect & Defend ben ik altijd te bereiken via een whatsappje naar het nummer: 06-48022547. Je kunt met alles bij mij terecht, ik vind niets raar, stom of gek!

Mijn doel binnen Protect & Defend is dat we met zijn allen een ‘Wolfpack gevoel’ hebben, één team met alle leden.

Available Appointments on 29 juni 2022

  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available