Toestemmingen en belangrijke informatie

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van de club, het moet een veilige en fijne Wolfpack zijn en daarom vinden wij het ook belangrijk om juiste en volledige informatie te hebben van onze leden. Wij zullen zeer discreet met deze informatie omgaan.

Wij willen er ten alle tijden van uit kunnen gaan dat de informatie die we van de leden hebben up-to-date is. Voornamelijk hebben we het nu over de extra informatie rondom u en/of uw zoon en/of dochter. Denk hierbij aan de toestemming om een foto te mogen plaatsen, maar ook belangrijke zaken zoals allergieën, stoornissen of ziektes waar rekening mee gehouden moet worden.

Via sociale media, de website en gedrukt materiaal laat Protect & Defend u en anderen met foto’s en video’s zien waar wij mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende activiteiten. Ook u en/of uw zoon en/of dochter kan op deze foto’s (en soms video’s) te zien zijn.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s en video’s waarvan personen schade kunnen ondervinden. Vanwege de privacywetgeving hebben we uw toestemming nodig voor het gebruik van foto’s van u en/of uw zoon en/of dochter.

Met dit formulier vragen wij daarom uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van u en/of uw zoon en/of dochter, maar dus ook om wat aanvullende informatie. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders/leden foto’s maken tijdens de activiteiten, hier hebben wij geen invloed op en hier zijn wij niet aansprakelijk voor.

U mag natuurlijk altijd terug komen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. Dit doet u simpelweg door dit formulier opnieuw in te vullen. 

Nadat u dit formulier heeft ingevuld krijgt u automatisch een mailtje terug met de bevestiging van uw keuze.

De leden vanaf oktober 2019 hebben sommige belangrijke informatie al ingevuld op het vernieuwde inschrijfformulier, toch willen we deze nog even aangevuld hebben. Van sommige leden vóór oktober 2019 hebben we deze gegevens niet. Ook kan er in deze tijd natuurlijk wat veranderd zijn, daarom houden wij deze gegevens graag up-to-date en vragen we dit nog eens.

Available Appointments on 22 april 2024

  12:40 – 13:101 space available
  13:10 – 13:401 space available
  13:40 – 14:101 space available
  14:10 – 14:401 space available
  14:40 – 15:101 space available
  15:10 – 15:401 space available
  15:40 – 16:101 space available