CEO, instructeur, administratie & marketing.

Phone: 06 29 42 42 66
Brief info

- Krav Maga instructeur met extra specialisatie in Kids & Junioren.
- RTGB instructeur (Handhaving/BOA)
- Trojan Workout instructeur
- Mobility instructeur
- Eigenaar Protect & Defend
- Software ontwikkelaar en CEO van DartCounter

Ik ben Jason van der Zeeuw, 30 jaar en ik heb een passie voor ondernemen en realistische weerbaarheid.
Ik heb 5 jaar lang Krav Maga getraind bij onze eigen hoofd-instructeur Michael Dikmans, waarna ik zelf instructeur werd in 2018 en eigenaar van Protect & Defend sinds 2019.
In de afgelopen 9 jaar was Krav Maga altijd mijn rode draad, daarnaast heb ik mij ook op andere gronden begeven om meer expertise te krijgen en die bij mijn Krav Maga kennis te voegen.

Mijn levensmissie is om mensen niet alleen veilig te laten voelen, maar ook daadwerkelijk veiliger te maken.
Het verschil zit vaak in sociale agressie of asociaal geweld. Een gevecht is soms fysiek maar áltijd mentaal. Het mentale aspect van weerbaarheid komt in al onze lessen terug.
Bij de Trojan Workout, Krav Maga maar ook als ondernemer werk ik elke dag ook aan mijn eigen mentale groei. Daarnaast zorgt Krav Maga ervoor dat de mentale weerbaarheid samenkomt met realistische zelfverdediging.

Daarnaast ben ik de afgelopen jaren 4x in Polen geweest voor onderwerpen als; ‘Tactical Shooting’, ‘Krav Maga Urban Extreme’ en andere anti-terreur thema’s.
In Polen leerden we op een veilige manier om op een hoger tactisch level te werken. Denk hierbij o.a. aan het ontwapenen van en werken met vuurwapens.

Ik probeer mijn horizon zo breed mogelijk te houden, zodat ik iedereen zoveel mogelijk kennis en expertise kan overdragen.

Available Appointments on 29 november 2022

  07:00 – 07:301 space available
  07:30 – 08:001 space available
  08:00 – 08:301 space available
  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available