Ceo, vertrouwenspersoon, financiën en Backoffice

Ik ben Jana van der Zeeuw-Ferwerda, 31 jaar en samen met mijn man, Jason, eigenaar van Protect & Defend.
Binnen het team ben ik de vertouwenspersoon en een spil in het web, een soort kameleon. Ik kijk wanneer er wat moet gebeuren en wat wij daarvoor nodig hebben. Daarnaast neem ik een aantal administratieve taken op mij en zorg ik dat de financiën op orde zijn.
Soms ben ik aanwezig bij de lessen in Zutphen voor mentale ondersteuning voor leden die dit fijn vinden en een veilig gevoel geeft. Ook geven Jason en ik samen de woman-only seminars- en lessen samen.

De eerste opleiding die ik genoten heb is onderwijsassistent en daarna heb ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gestudeerd in Amsterdam. Ik heb een minor praktische filosofie gevolgd en een cursus mindfulness aan de universiteit van Leiden. Na deze opleidingen heb ik nog een aromatherapieopleiding, Bach Bloesemtherapieopleiding en een coachopleiding gevolgd en in de toekomst zal ik mij dan ook hoogstwaarschijnlijk gaan inzetten voor de mentale weerbaarheid bij Protect & Defend. Mijn specialisaties zijn autisme, hoogsensitiviteit, mindfulness, structureren en plannen.
Ik heb jarenlang voor de klas gestaan binnen het (speciaal) onderwijs en toen wij met Protect & Defend startte heb ik mijn in het begin ingezet voor wat losse taken hier en daar. Echter, gezien Jason naast Protect & Defend nog een bedrijf heeft, heb ik een deel van Jason zijn taken sinds juli 2020 overgenomen en ben ik gestopt in het onderwijs.

Samen met Jason heb ik twee dochters, June en Faye. We genieten enorm van het ondernemerschap èn het ouderschap. Verder vind ik het leuk om te dansen, te lezen, te zingen, te tekenen, te koken en om bezig te zijn in en met ons huis.

Als vertrouwenspersoon van Protect & Defend ben ik altijd te bereiken via een whatsappje naar het nummer: 06-48022547. Je kunt met alles bij mij terecht, ik vind niets raar, stom of gek!

Mijn doel binnen Protect & Defend is dat we met zijn allen een ‘Wolfpack gevoel’ hebben, één team met alle leden.

Available Appointments on 11 december 2023

  12:40 – 13:101 space available
  13:10 – 13:401 space available
  13:40 – 14:101 space available
  14:10 – 14:401 space available
  14:40 – 15:101 space available
  15:10 – 15:401 space available
  15:40 – 16:101 space available