Vraag & Antwoord

Uiteraard laten we de locaties Deventer en Hengelo niet ‘zomaar’ los. Dit is een moeilijke en weloverwogen keuze geweest. We begrijpen dat deze plotselinge wijziging vragen met zich mee kan brengen, de meest voorkomende vragen proberen we hier te beantwoorden.

1. Mag ik bij andere locaties trainen?

Jazeker! Er waren al leden vanuit Deventer die ook in Zutphen trainden en leden uit Hengelo die ook in Enschede trainden. Dit zijn ook de 2 logische alternatieven. Vanuit Deventer naar Zutphen of Hengelo naar Enschede is het ongeveer 20 minuten met de auto. Daarnaast is onze locatie in Zutphen ook zéér goed bereikbaar met het openbaar vervoer (achter het station in Zutphen).

2. Moet ik mij opnieuw aanmelden als ik verder ga trainen in Zutphen of Enschede?

Nee dit is niet nodig. Je staat geregistreerd in ons systeem en kan je dus via de app aanmelden voor de lessen op de overgebleven locaties. Je abonnement geldt altijd voor alle locaties.

3. Komt er ooit een Protect & Defend locatie in Deventer terug?

We verwachten het helaas niet, als we dit binnen aanzienlijke termijn zouden verwachten, dan hadden we de locatie natuurlijk al helemaal niet gesloten. Als wij in Zutphen en Enschede goed kunnen bouwen aan onze nieuwe basis, kan het zijn dat er in de toekomst zich een fulltime of parttime instructeur rondom Deventer zich aanbiedt, maar dit kan ook een compleet andere club zijn.

4. Mag ik bij een andere school op hetzelfde level verder?

Dit zou je met de desbetreffende club zelf moeten overleggen, wij hebben verder geen persoonlijke ervaring met andere clubs in Deventer of Hengelo, dus hierover kunnen wij ook geen aanbeveling doen.

Available Appointments on 22 juli 2024

  12:40 – 13:101 space available
  13:10 – 13:401 space available
  13:40 – 14:101 space available
  14:10 – 14:401 space available
  14:40 – 15:101 space available
  15:10 – 15:401 space available
  15:40 – 16:101 space available