Boks instructeur

Mijn naam Rogier van Lindenberg, bijna 50 jaar oud en woonachtig in Zutphen.

Vanaf mijn 16e ben ik bezig met de bokssport, vroeger zelf als wedstrijdbokser en vanaf 2017 als assistent trainer bij Boksschool Zutphen. Deze vereniging heb ik samen met Melvin Etty, trainer bij deze vereniging. Ook heb ik bij de boksbond een training gevolgd voor boksfitinstructeur. En hoop ik in oktober te starten met de KSS2 opleiding tot gediplomeerd assistent trainer.

Naast actief bezig te zijn met boksen heb ik nog een paar hobby’s. Ik mag graag rijden op mijn motor en heb recent mijn hele woning verbouwd. En nu nog druk bezig met veranderen van de garage en aanleggen van de tuin.

Ik ben bij Protect and Defend terecht gekomen door Jason. Samen met hem heb ik vanuit de boksschool gekeken om de huidige locatie van Protect and Defend te huren. Echter bleek deze horde voor de boksschool toen een wat grote horde.

Het contact tussen Jason en mij is wel gebleven. En van daaruit heeft Jason mij gevraagd om bokszaktrainingen te geven bij Protect and Defend. Deze trainingen verzorg ik nu. Een daarvan is speciaal opgezet voor dames en de andere is een gemengde groep. Tijdens deze lessen richt ik mij op het vergroten van de algehele conditie en het verbeteren van de bokstechniek. Spelboksen kan ook een onderdeel zijn van mijn training. De training die ik verzorg doe ik altijd met de muziek lekker hard aan. En de nummers van deze muziek vormen een leidraad in de trainingen.

Maar het allerbelangrijkste vind ik het plezier tijdens de trainingen. Dat staat bij mij bovenaan. Een algehele voldoening na een training staat als een paal boven water

Als jullie mij verder willen leren kennen en kenniswillen maken met de prachtige bokssport kom dan een keer langs om mee te trainen.

Available Appointments on 19 januari 2022

  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available