Wanneer je nét weer lekker op gang bent, wordt je soms weer onderuit getrapt. Dan moet je weer opstaan, met Krav Maga en ook met ondernemen. We kiezen hier niet voor, het voelt soms wat oneerlijk, maar we maken er met zijn allen weer het beste van. Een positieve mindset houden is soms lastig, dat is iets wat je het beste samen kan doen.
Onze eerste boodschap: Gaat het niet goed met je? Kunnen we je ergens mee helpen. Laat het ons weten, we doen dit met zijn allen.

Dat gezegd hebbende nu de aanleiding van dit bericht;
Vanaf morgen (Zondag 19 december) zit heel Nederland weer met een strenge lockdown. Dit duurt sowieso t/m 14 januari 2022.

De lockdown houdt in dat we niet meer open mogen. Nu staan de feestdagen al voor de deur, daarom hebben we besloten om de laatste dagen van 2022 net als de rest van het land onze rust te pakken en even goed op te laden voor ons aanbod vanaf januari 2022.

Het actuele aanbod vind je hier: https://protectanddefend.nl/lesrooster-protect-defend/

Het aanbod zal voornamelijk bestaan uit Zoom-lessen en gratis persoonlijke trainingsschema’s. Daarnaast zullen wij achter de schermen door werken aan een jaarplanning, zomer-events en meer. Onze online dienstverlening ten tijde van Corona zal voorop staan. De mogelijkheden tot buitentrainingen voor kids/junioren bekijken wij nog, dit is lastiger te organiseren voornamelijk vanwege de veiligheid (gladheid, kou, donker etc.)

We houden jullie allen op de hoogte, maar willen jullie voor nu eerst bedanken voor al jullie steun in 2021 en kijken uit naar een nog veel mooier 2022.

Fijne en veilige feestdagen en een mooi nieuwjaar gewenst.

Team Protect & Defend

Available Appointments on 20 mei 2022

  14:00 – 14:301 space available
  14:30 – 15:001 space available
  15:00 – 15:301 space available
  15:30 – 16:001 space available
  16:00 – 16:301 space available