Beste lezer,

Zoals de titel al zegt, ‘Maatregelen’. Na dat woord komt er bij ons een diepe zucht. Maar we moeten door blijven strijden en altijd er het beste van maken. Er is een grote kans dat je dit van ons al gewend bent als je ons al wat langer kent!

Concreet:
Vanaf zaterdag 13 november 18:00
Géén publiek meer op locaties waar een QR-Code verplicht is.

Dit treft ons dus direct en maakt meteen 2 dingen duidelijk.
1. De QR-code blijft verplicht bij ons (Genezen, Getest of Gevaccineerden hebben toegang).
2. Er mag geen publiek aanwezig zijn. Dus ook bij kids/junior lessen mogen vanaf zondag 14 november geen ouders meer blijven kijken.

Na het melden van deze maatregelen wil ik even terugkomen op één ding wat ons de afgelopen week een aantal keer overviel. Wij zeggen dingen als; “Tot onze grote spijt hebben wij geen keuze als ondernemer”. Dat is natuurlijk niet helemaal waar en daar worden we soms op gewezen (soms op een hele vervelende manier).

Het korte antwoord is; klopt. Wij hebben namelijk áltijd een keuze. Maar wanneer wij niet naar de regels luisteren kan het grote gevolgen hebben voor ons bedrijf en ons hele team dat afhankelijk is van Protect & Defend. Op korte termijn kan dit al leiden tot een hoge boete en vervolgens kan dit zelfs leiden tot sluiting van de club. Wij zien er dus véél te veel risico in om ons als klein bedrijf te verzetten tegen de overheid.

Wij respecteren jullie keuze, jullie mening en jullie vrijheid. We hopen dat we dat op alle mogelijke manieren kunnen laten blijken, maar niet door een strijd aan te gaan tegen de overheid. Daarbij zullen we aan het kortste eind trekken.

KIDA

Jason van der Zeeuw
Krav Maga instructeur & Eigenaar
Protect & Defend

Available Appointments on 20 mei 2022

  14:00 – 14:301 space available
  14:30 – 15:001 space available
  15:00 – 15:301 space available
  15:30 – 16:001 space available
  16:00 – 16:301 space available