Beste lezer, allereerst doet het ons áltijd weer pijn om maatregelen aan te kondigen. Maatregelen die het voor jullie en voor ons niet makkelijker of leuker maken.

De nieuwe maatregel – QR Code

Vanaf komende zaterdag (6 november) moeten onze leden en toeschouwers (ouders) van 18 jaar en ouder een QR code + ID kaart kunnen tonen bij binnenkomst.

Lees meer op de site van Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/11/02/besmettingen-moeten-omlaag-passende-maatregelen-nodig

Los van wat ieders mening is over de vaccinatie, vinden wij het onterecht dat wij als sportaccommodatie strengere maatregelen krijgen. Naar onze mening (en de cijfers liegen niet) dragen wij vooral bij aan een mentaal en fysiek gezondere samenleving.

Dat gezegd hebbende ontkomen wij er toch niet aan om ons aan de regels te houden die ons worden opgelegd. De spreekwoordelijke riem wordt bij ons strak getrokken als ondernemers. Het is voor ons geen optie om opstandig te zijn en ons eigen pad hierin te trekken, ook wij moeten aan de langere termijn denken en er alles aan doen om te blijven bestaan.

We hadden gehoopt dat wij nu nog wat aanbod voor buiten konden aanbieden, maar zelfs daarop is het toegangsbewijs verplicht. Lang verhaal kort; vanaf komende zaterdag (6 november) moeten onze leden en toeschouwers (ouders) van 18 jaar en ouder een QR code + ID kaart kunnen tonen bij binnenkomst.

Wij begrijpen het als leden hun abonnement willen bevriezen en dat is ook mogelijk. Toch hopen wij ook dat jullie begrijpen dat onze vaste kostenposten doorlopen. We hopen dat wij snel weer mooier nieuws hebben en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien bij Protect & Defend.

KIDA

Jason van der Zeeuw
Eigenaar & Krav Maga instructeur

Available Appointments on 19 januari 2022

  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available