Het is dit jaar natuurlijk één grote achtbaan, voor ons als ondernemer maar natuurlijk ook voor jullie als trouwe leden! Wij blijven ons houden aan één belangrijke belofte; we doen wat we kunnen doen en blijven focussen op wat er wél kan.

Wij willen ons steentje bijdragen aan de bestrijding van deze Corona-piek. Daarom willen we iedereen er allereerst nogmaals op wijzen dat op plek #1 ons gezond verstand staat. We zijn erg trots op hoe dit tot nu toe is gegaan. De afgelopen maanden hebben zowel personeel als de leden goed gehandeld, helaas komen er toch nog wat maatregelen bij!

Wat gaat er veranderen?

In het kort; Voor de jeugd-leden (t/m 17 jaar) verandert er niets. Kravisten van 16/17 jaar mogen aansluiten bij de junioren als zij graag willen sparren.

Zoals velen meegekregen zullen hebben, mag er voor volwassenen (vanaf 18 jaar) geen contactsport plaatsvinden voor ten minste 4 weken. Over 2 weken kijkt de overheid of de cijfers de goede kant op gaan, dan horen we hopelijk meer.

De krav maga lessen voor volwassenen zullen doorgaan als een combinatie tussen Krav, conditie, kracht, Trojan en (dry-)drills. Iedereen traint individueel op minimaal 1.5m afstand van elkaar. Een hele veelzijdige Krav Maga Bootcamp dus!
“Groepslessen bij individuele sporten mogen 30 personen bevatten”, de groepslessen worden vanaf nu dus individueel uitgevoerd. Dus géén trainings-partners. Wijzelf stellen het limiet op 20 personen om de veiligheid beter te kunnen waarborgen.

De lestijden worden tijdelijk teruggebracht naar 60 minuten met max. 20 personen per les. Online inschrijven voor de volwassenen is dus weer verplicht! Het nieuwe lesformat is intensiever dan een reguliere les en zal daarom tijdelijk iets eerder aflopen. Aanvang van de lessen blijft hetzelfde, om verwarring te voorkomen.

Wij hebben veel onderzoek gedaan, in onderstaande afbeeldingen vind je de belangrijkste regels waarop wij onze aanpassingen hebben gebaseerd.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Zijn er vragen of opmerkingen over één of meer van bovenstaande?
Dan horen wij het graag via e-mail of Whatsapp.

Available Appointments on 20 mei 2022

  14:00 – 14:301 space available
  14:30 – 15:001 space available
  15:00 – 15:301 space available
  15:30 – 16:001 space available
  16:00 – 16:301 space available