De zomervakantie is weer in aantocht, met onze scholen vallen wij onder twee verschillende districten. De locatie in Zutphen valt onder ”Midden” (18 juli t/m 30 augustus) en de locatie in Deventer en de locatie’s in Twente vallen onder ”Noord” (4 juli t/m 16 augustus).

Tijdens de schoolvakantie’s hanteren wij altijd een aangepast lesrooster ivm het animo van leden tijdens deze dagen. Wel proberen wij op zo veel mogelijk dagen in iedergeval een les te laten doorgaan per doelgroep. Zodat de mensen die wel willen/kunnen trainen, genoeg momenten hebben om aan hun trainingsprikkel te kunnen komen.

Zie hier het algemene rooster: https://protectanddefend.nl/lesrooster-protect-defend/

Belangrijk: het is belangrijk om je les vooraf te reserveren. Dit kan via het rooster op de website. Wanneer er geen aanmeldingen zijn, kan een instructeur de les voor dat tijdstip laten vervallen. Meld je dus altijd op tijd aan voor de les, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

In de zomer houden wij ook rekening met het hitteplan, in dit geval kunnen wij de les buiten laten voortzetten of in geval van extreme hitte of extreem weer.. de les cancellen of later inhalen. Dit wordt allemaal op tijd vermeld op onze website en social media kanalen.

Available Appointments on 19 januari 2022

  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available